Stucadoorsbedrijf Ibra, uw stukadoor voor sausklaar stucwerk in Uithoorn

Wat is sausklaar stucwerk? Een gestucte muur die geschikt is voor afwerking met verf heet sausklaar. Eerst maken wij uw wand recht, na meermaals sponsen en afmessen krijgt u een glad/strak muur als eindresultaat. Uw sausklare muren zijn nu geschikt voor het handmatig laten schilderen, rollen of het laten latexspuiten met muurverf in elke gewenste kleur.

Wat is behangklaar stucwerk? Behangklaar stucwerk maakt muren geschikt voor afwerken met onder andere behangen. Door het vullen en egaliseren van de grote beschadigingen en oneffenheden, wordt de muur recht en egaal. Behangklare stucwerk is ook geschikt als ondergrond voor sierpleisters en spachtelputz.

Spachtelputz / Sierpleister is een apart stucwerk met structuur. Deze structuur komt door de kleine marmer / graniet korreltjes die van dikte verschillen. Het kan aangebracht worden in diktes van 1 tot 4 millimeter.

De kleur kan van te voren bepaald worden. Hierdoor hoeft de spachtelputz / sierpleister na afronding niet meer geschilderd te worden.

Houdt er rekening mee dat de ondergrond minimaal behangklaar moet zijn. De kleine marmer steentjes vullen op geen enkel wijze de diepe scheuren en gaten in uw stukwerk. Onder het kopje 'behangklaar stucen' vindt u hier meer informatie over. 

Stukadoorsbedrijf Ibra, voor al uw Sausklaar Stucwerk in Uithoorn